Ateik, patirk, išmok!
Tai 4-ių pamokų kursai, norintiems ne tik išmokti gaminti įvairius patiekalus ant kepsninės pačiais įvairiausiais būdais, bet ir tinkamai juos paruošti, kad prilygtų restorano lygiui. Unikali galimybė išklausyti, daugelio metų patirtį sukaupusio, šefo Nerijaus pasakojimų apie tai kaip tinkamai išsirinkti produktus patiekalui, kaip prieskoniuoti/marinuoti ir kokius prieskonius naudoti, pasidalins patarimais kaip teisingai ir kokiose temperatūrose kepti/rūkyti/troškinti skirtingus patiekalus.
Gaminsime:
- Keptą-rūkytą kalakutą, įdarytą kriaušėmis ir persikais
- Keptą-rūkytą anties krūtinėlę su vaisių čatniu
- Traškios vištienos juosteles su sezamo sėklomis
Kaina asmeniui 60 €.
Kiekvienos pamokos metu bus mokoma kaip išsirinkti kokybišką produkciją patiekalo gaminimui, kaip teisingai paruošti kepsninę, kokioje temperatūroje bei kiek laiko kepti. Kadangi mokymų metu dalyvių skaičius ribotas, turėsite galimybę asmeniškai užduoti klausimus šefui.
Taip pat, tai ne tik kepimo pamokos, bet ir degustacija – kiekvienos pamokos metu jūsų lauks starteris – vadinamas šefo komplimentas bei patiekalai, kuriuos šefas gamins pamokos metu, tad turėsite puikią galimybę įvertinti šefo darbą. Pažadame, kad išeisite ne tik su pilnu bagažu žinių, bet ir sotūs.
Įsigijus pamoką prašome skambinti arba rašyti mums:
Tel. : +37068753750
el. paštu : info@gastrosiena.lt
IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA BŪTINA!
TIK SU GALIMYBIŲ PASU!
Užsiregistravus ir neatvykus kuponas laikomas panaudotu.
P.S. Pamoka vyks surinkus ne mažesnę, nei 10 asmenų grupę.
Susisiek – mes pasiruošę Tave nustebinti!
*Pamokos metu turėsite išskirtinę galimybę įsigyti priedų kepsninėms su nuolaida.